Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  2 из 5 <2345
Пользователь Сообщение: Суди, судова гілка влади, проблеми правосуддя        (Тема#85557)
Joshua 
капитан
Joshua
: Украина, Киев,
С нами с 20.12.01
Посты: 517
27.04.20 11:33 [Re: Hellman] Ukraine #1970730
Евлампий Петрович, на "бис", будь ласка.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
28.04.20 01:17 [Re: Joshua] Ukraine #1970740
Hellman,
вбивця незалежно від громадянства або його відсутності, нації, раси має відповідати згідно з законом України, і вказані характеристики не можуть бути ні обтяжуючими, ні полегшуючими обставинами.
тут сам факт, що за умисне вбивство суд призначив "умовно"
і показує кваліфікацію і професіоналізм слідчих поліції, прокурора, який наглядав за законністю досудового розслідування, складав обвинувальний акт, а потім ще й представляв обвинувачення в суді та безпосередньо суддів, які цю справу розглядали.
до речі, ст.116 ККУ - Умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання, яку до цього випадку застосувати не могли, бо там обов’язкова ознака - систематичність приниження, про що в фабулі слова немає, не придумали нічого кращого як кваліфікувати за статтею з м'якішим покаранням.
Що нам скаже ДБР і антикорупційні органи?
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
08.05.20 23:25 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1970891
https://bykvu.com/ru/bukvy/venediktova-zajavila-v-napk-o-konflikte-interesov-v-dele-nedeklarirovanii...

  • цитата:
Генпрокурор Ирина Венедиктова обратилась в Нацагентство по предупреждению коррупции в связи с конфликтом интересов в начатом против нее деле о недекларирование имущества.

Венедиктора отметила, что заявителем по делу является лицо, которое фигурирует в одном из производств Офиса генпрокурора, имея в виду одесского активиста Сергея Стерненко
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
05.06.20 15:35 [Re: Lam0] Ukraine #1971260
Вчора 4.06.2020 не відбулось судове засідання у справі розстрілів на вул. Інститутській 20-го лютого.
Відсутні повноваження у присяжних. Повноваження у присяжних закінчились в квітні. Документи для продовження прановажень подано ще в січні. Але Київрада з того часу так і не провела жодного засідання і не затвердила список присяжних для Святошинського районного суду.
Головуючим зафіксовано відсутність в засіданні обвинувачених - Аброськіна, Зінченка, Янішевського.
Крім того досі (вже півроку після втечі беркутівців і обіцянок обох генпрокурорів) не прийнято Верховною Радою зміни до КПК по процедурі заочного судочинства.
© Евгения Закревская
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 29
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9566
15.06.20 23:41 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1971372

SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
16.06.20 01:05 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1971373
Неужели вы еще ведетесь на это шоу???
Сначала чувака тупо раскрутили видосиками, а блд устроили шоу с задержанием, судом, приговором!
Гребаный цирк!
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 29
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9566
16.06.20 09:18 [Re: SerP] Ukraine #1971374
По типу Надіного сценарію?
Коли чекати сраку? Чи вже? Чи ще рано?
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
16.06.20 20:24 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1971391
Як спланувати ідеальне умисне вбивство?
Дев'ять практичних порад.

1. Перш за все, робити все треба максимально близько до власного під'їзду. В нього можна швидко після вбивства сховатися, і тоді тебе точно ніхто не впізнає і не знайде.

2. З собою треба взяти свою дівчину вагою 40 кг. Вона якщо що допоможе боротися з озброєними жертвою і його напарником.

3. Далі. Треба обов'язково купити в магазині кефір. Всі знають, що кефіром і ножем вбити набагато легше, ніж просто ножем. Бігати (за потреби) також швидше, якщо при цьому розмахувати пакетом АТБ.

4. Ніж треба брати невеликий, побутовий. Ним зручно відрізати хліб і відсвяткувати успішно скоєне прямо на місці злочину (пам'ятаємо, кефір у нас уже є). Важливо: побутовий ніж потрібно і до, і після цього збергіати незаконно.

5. В жодному разі не треба вистежувати жертву самому. Треба чекати поки вона сама підійде до твого під'їзду. Так роблять усі вбивці.

6. Коли жертва підійде, не нападайте перші. Чекайте поки нападе вона (вони). Так роблять усі жертви.

7. Процес умисного вбивства обов'язково треба стрімити в фб (спробуйте також ТікТок). Не питайте чому. Зараз всі все стрімлять, стрімте і ви. Приватність сильно переоцінена.

8. Коли завершили умисне злочинне посягання, викличте жертві швидку. "Семен, засунь ей под ребро / Иван, а ты звони 03" - ці слова відомої пісні (до речі, теж родом із Одеси) знають усі.

9. Не намагайтеся втекти. Спокійно розріжте собі руку і чекайте прибуття органів правопорядку. Цим ви сильно дезорієнтуєте правосуддя.

Не дякуйте.
©Mykhailo Zhernakov

там ще в коментарях додаткову пораду написали: організувати 2 попередні замахи.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
28.06.20 10:28 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1971557
Кругова порука серед суддів або одні відмазують інших:
  • цитата:
Сьогодні відбулось останнє засідання у справі судді Оксани Царевич.

"Якийсь майдан-перемайдан"

Так Царевич у своєму виступі у судових дебах згадує про Революцію Гідності. Вона і далі переконана, що законно засудила невинних людей і все правильно робила. І взагалі саме вона жертва, а потерпілі її оббрехали.

Як і у січні 2014 вона була дуже впевнена і наперед знала, яке буде рішення.

Сьогодні у мене було реальне дежавю. Як і 6 років тому суддя із знущальною посмішкою відхиляв усі мої клопотання, а весь судовий процес був лише виставою, імітацією правосуддя з наперед визначеним результатом. Тільки тепер на місці судді була не Царевич, а голова Шевченківського суду Євген Мартинов.

Суд тривав з 2016 року. Спершу Царевич судив інший суддя Майдану - Бугіль. Зрештою нам вдалось його відвести. Потім справу передали судді Мартинову.

У справі допитали інспектора Козака, який підтвердив, що рапорти, на підставі, яких Царевич засудила 4 потерпілих - підроблені.

Але прокуратура відверто зливала справу. Навіть не викликала для допиту ключових свідків - працівників суду, які в ручному режимі з втручанням у автоматизовану систему передали справи потерпілих Царевич.

Потерпілі планували самі викликати свідків після закінчення допиту тих, які викликала прокуратура. Але тут почався карантин.

Тоді як засідання у інших справах призначаються з інтервалом місяць і більше, Мартинов за час карантину встиг призначити понад 10 засідань.

28 травня у мого 2 річного сина була температура за 39 і я не зміг прибути на засідання, а інша потерпіла була на самоізоляції після контакту з інфікованим COVID.

Ми написали клопотання про відкладення засідання. Цим скористались - засідання провели і швидко допитали Царевич. Потім завершили дослідження доказів і перейшли у судові дебати.

Сьогодні ми заявили клопотання про повернення до стадії дослідження доказів та допит свідків, яких прокуратура не захотіла допитувати. У т.ч. ексголову Печерського суду Інну Отрош, яка повернулась і є зараз помічником Рената Кузьміна.

Але суддя Мартинов відкинув усі клопотання. Навіть не дав можливості допитати Царевич. До речі, проти їх задоволення виступав і прокурор Яценко.

У підсумку, справу завершено.

30 червня о 12:00 суддя Мартинов оголосить вирок. Зрозуміло, що виправдальний.

Нажаль, за 6 років нічого не змінилось. Правосуддя таки залишилось фікцією.

Різниця лише у тому, що у часи Майдану Царевич засудила, завідомо невинних, а 30 червня виправдана буде та, яка цілком справедливо мала понести покарання.

До речі, суддя Є.Мартинов, який є головою Шевченківського суду брав участь у конкурсі до Антикорсуду та був знятий з конкурсу бо за спільним рішенням ВККС та міжнародників не спростував сумніви у його доброчесності https://bit.ly/2CPidh3

P.S. ясно, що після рішення КСУ обвинувального вироку вже не могло бути. Але я переконаний, що зараз включили турборежим у засіданнях з одною метою - виправдати Царевич енд. ко, щоб вони отримали мільйонні відшкодування з бюджету за "незаконне притягнення до кримінальної відповідальності".

P.P.S. Кому цікаво тут короткий опис лише декількох справ, які розглядала Царевич у часи Майдану. Загалом вона позбавила прав керування 9 невинних людей. http://www.automaidan.org.ua/22072015.html

На фото дані з експертизи, яка довела втручання в автоматизовану систему суду при розподілі справ на Царевич та Кицюка. До речі, до цього причетна рідна сестра судді Кицюка. http://www.automaidan.org.ua/15122015.html

© Roman Maselko https://www.facebook.com/roman.maselko/posts/10214486811558555
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
30.06.20 19:16 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1971581
Экс-судью Оксану Царевич оправдали по обвинениям в вынесении неправосудных решений в «делах Автомайдана» в 2014 году
...
Инкриминируемые Царевич преступления связаны с событиями более чем шестилетней давности. В январе 2014 года, после митинга Автомайдана под резиденцией президента Виктора Януковича в Межигорье, она лишила водительских прав минимум четырех автовладельцев, причастных к акции. При этом протоколы о неостановке водителей по требованию ГАИ, которые рассматривала Царевич, были составлены на основе поддельных рапортов, подсудимые и свидетели указывали на это. Так предпринимательница Ольга Луговая и журналистка Оксана Коваленко утверждали, что не проезжали мимо поста ГАИ на пересечении Столичного и Железнодорожного шоссе, где их якобы пытались остановить инспекторы. Пресс-секретарша посольства Канады Инна Царькова в тот день якобы вообще не была в Киеве, а в рапорте о нарушении художницы Софии Атлантовой не было подписи.
...
© «Ґрати» https://graty.me/news/eks-sudyu-oksanu-czarevich-opravdali-po-obvineniyam-v-vynesenii-nepravosudnyh-...
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
03.08.20 22:17 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972036
{нецензурна лайка}, значить є суд(ОАС Києва), про який вже вдруге публікуються плівки, які містять докази порушення законів України тими, хто ці закони має виключне право застосовувати. І що робить генпрокурор - нічого. Цих суддів ще не відсторонили, вони досі розглядають від імені України "неупереджено і всебічно" справи, керуючись принципом верховенства права, блд. Вдруге опубліковані докази скоєння суддями злочинів у вигляді винесення завідома умисних незаконних рішень, а їх вдруге не збираються відсторонювати і притягувати до відповідальності.
Як видумувати та просовувати справи проти дурнуватих Федини та Звіробій, так можуть, а як реальних, особливо небезпечних злочинців притягувати до відповідальності - так фіг там.

Вищий антикорсуд визнав обгрунтованою підозру, оголошену НАБУ голові Державної судової адміністрації Зеновію Холоднюку, але застосував більш мякий запобіжний захід, ніж той, який просили прокурори.

Замість застави суд застосував до Холоднюка особисте зобовязання та зобовязав його утриматись від спілкування з
- підозрюваними (Вовк, Аблов, Погрібніченко, Келеберда, Качур, Огурцов, Санін, Остапець, Сірош, Кравець, Кротюк)
- потерпілими (Козьяков, Щотка, Пушкар, Федорчук)
- свідками (Романюк, Остапук, Оніщенко, Галівець, Мішин, Весельська, Гізатуліна).

Як на мене, занадто мякий запобіжний, але ключове, що суд визнав наявність обгрунтованої підозри.

І це лише перший крок. Очікуємо запобіжні наступним підозрюваним.

А головне - подання про відсторонення вовчої компанії від здійснення правосуддя. Однак це клопотання зависло у Венедіктової.
© Roman Maselko https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214718909480858&set=a.10201113273268456&type=3&...

ЗІ: там ще Бутусов висрав теорію, що те стримування справи іде взагалі від Зеленського, хз, чи правда, але це вже вдруге відбувається
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
05.08.20 22:36 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972071
Національне антикорупційне бюро України. Офіційна сторінка

Печерський райсуд м. Києва вийшов за межі своїх повноважень та 4 серпня 2020 року ухвалив рішення, яким фактично зобов’язав Генпрокурора забрати в #НАБУ справу за підозрою голови та суддів #ОАСК, а також голови #ДСА (https://bit.ly/2DfveB4) та передати її до іншого правоохоронного органу.
Це рішення НАБУ вважає таким, що суперечить закону і грубо порушує засади кримінального провадження та норми кримінального процесуального права.

&#9999;&#65039;По-перше, підсудність у справах, розслідуваних НАБУ та #САП, визначена за Вищим антикорупційним судом. КПК України (ст. 33-1) чітко обумовлює, що судовий контроль за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальних провадженнях щодо злочинів, віднесених до підсудності Вищого антикорупційного суду, здійснюють судді ВАКС.
&#9999;&#65039;По-друге, закон забороняє доручати розслідування, віднесене до підслідності НАБУ, іншому органу. У справі щодо зловживань в ОАСК двом особам повідомлено про підозру за ч.1 та ч.2 ст. 369-2 КК України, яка є підслідною виключно НАБУ.
Насторожує той факт, що Печерський райсуд столиці до подібної практики вдається не вперше. Його попередню незаконну спробу в такий спосіб втрутитися у кримінальний процес щодо розслідування так званої справи «ВіЕйБі Банку» (https://bit.ly/3ie2rM3) підтвердила Апеляційна палата ВАКС, скасувавши відповідну ухвалу слідчого судді згаданого суду.
Вчиняючи такі дії, служителі Феміди фактично стають в сумнівний спосіб на захист інтересів осіб, підозрюваних у вчиненні тяжких злочинів. Водночас, ці особи мають всі можливості для захисту від обвинувачення в законний спосіб. Однак, чомусь уникають такого шляху…
&#10067;Чому не можна передавати справу за підозрою суддів ОАСК до іншого органу розслідування?
На так званих «плівках ОАСК» (https://bit.ly/2C07O1T) задокументовано факти, що свідчать про існування зв’язків та різного роду домовленостей між головою ОАСК та іншими правоохоронними органами, зокрема:
&#128312; перевірка трафіку телефону журналістки, яка готувала сюжет щодо святкування дня народження одним із заступників голови ОАСК;
&#128312; здійснення тиску на ВККС шляхом реєстрації кримінальних проваджень та проведення допитів;
&#128312; поновлення чи навпаки затягування розгляду справ щодо звільнення працівників правоохоронних органів.
Тож, НАБУ готує скаргу на слідчого суддю Печерського райсуду до Вищої ради правосуддя, а САП оскаржить його рішення у #ВАКС.

© https://www.facebook.com/nabu.gov.ua/photos/a.1640620116183668/2721885931390409/?type=3&theater


СУДЬЯ ВОВК ПОСТАНОВИЛ... ЗАБРАТЬ У НАБУ ДЕЛО ПРОТИВ СУДЬИ ВОВКА!

Дело против семи судей Окружного админсуда во главе с председателем Павлом Вовком и против главы Государственной судебной администрации Зеновия Холоднюка ЗАБРАЛИ У НАБУ. "Рішення оскарженню не підлягає"! В судебной власти Украины действует сплоченная судейская мафия - и это решение просто БЕС-ПРЕ-ЦЕ-ДЕНТ-НО!

Вдумайтесь - судья Печерского Сергей Вовк, которого неоднократно и безуспешно пыталась уволить Высшая квалификационная коллегия судей, обязал генерального прокурора Ирину Венедиктову забрать дело против своего однофамильца и партнера по очень многим скандальным вопросам главы ОАСК Павла Вовка! Это абсолютно незаконно, абсолютно, не имеет права судья менять орган досудебного расследования.

Оглашение полного текста решения состоится в Печерском суде в 15.40 7 августа.

Если генпрокурор Ирина Венедиктова исполнит это решение - она похоронит дело против Вовка. Это будет означать, что назначивший Венедиктову президент Владимир Зеленский решил продолжать защищать Окружной админсуд любой ценой. Это значит, что политическая коррупция и желание иметь ручной суд для решения своих личных вопросов во власти сильнее всего - даже инстинкта самосохранения. Такого себе не позволяли судьи ни при одном президенте Украины.

Напомню, что именно при Зеленском Вышгородский районный суд в январе 2020-го снял с Сергея Вовка все обвинения, а всех, кто против Ввовка выступал в ВККС из коллегии уволили с очевидного одобрения самого президента.

Источники Цензор.Нет в правоохранительных органах говорят, что такой прецедент уже сработал в деле Бахматюка, где Печерский суд обязал генпрокурора закрыть дело и Ирина Венедиктова это решение выполнила.

Теперь существует реальная угроза, что по накатанной схеме горячие головы на Банковой и на Резницкой подумают, что у них есть шансы отмазать Окружной админсуд и тихонечко пропетлять. Так вот предупреждаю, что попытки сохранить ручное правосудие и творить беззаконие приведут к очень быстрой ликвидации электоральных позиций партии власти. Справедливость - это главный запрос общества.

С 17 июля - уже 19 дней (!) Генеральная прокуратура отказывается передавать представление об отстранении от должности судей окружного админсуда в Высший совет правосудия. Представьте себе, заместитель Генпрокурора Любович подписал подозрения судьям, но дальнейшие процессуальные действия ГПУ отказалась выполнять. Генпрокурор Ирина Венедиктова как будто не видит абсурд ситуации - ведь она лично проводила заслушивания данного дела, ведь ее заместитель лично нашел основания для вынесения подозрений, так как же можно противоречить самим себе и отказываться отстранять судей от должности? Ну это же полный идиотизм. За которым, как все понимают, стоят коррупционные интересы. Вовк и его команда спокойно себе отдыхают, и они защищены не судейским статусом, нет. Вовка защищает лично президент Зеленский, без приказа которого Венедиктова и Печерский суд в данном деле не посмели бы брать на себя ответственность и вступать в публичный конфликт с НАБУ.

С момента предъявления подозрений судьям, Зеленский не сделал ни одного заявления по данному делу, не дал поручений своему генпрокурору выполнить необходимые процессуальные действия. Зеленский спрятался на даче и делает вид, что он нипричем. Так вот, Владимир Александрович, играть роль хорошего парня, заняв страусиную позицию в данном деле у вас не получится. Поднимется общественное мнение, будут запросы дипломатов, и вам не удастся отмолчаться. Если вы не не являетесь частью решения, значит вы станете сами частью коррупционной проблемы, и значит судейская мафия работает под вашей "крышей".
© Юрий Бутусов
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
06.08.20 08:05 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972079



Прикрепления: 117303292_4395671017139827_6613106142342463854_n.jpg (172.83 KB) 88 Просмотр(ы)

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
06.08.20 12:00 [Re: Replicator] Ukraine #1972094
Руководство Офиса Генпрокурора пыталось сорвать операцию НАБУ по Окружному админсуду Киева – аудиозапись разговора прокуроров с начальником департамента ГПУ

Разговор, записанный в 20.00 16 июля в ресторане "Веранда" в Киеве. Говорит начальник департамента Офиса Генпрокурора по надзору за ГБР со своими подчиненными – двумя прокурорами, которые являются процессуальными руководителями дела против судей Окружного административного суда.

..."Никто никуда пока не едет. ... Вы можете поехать, но завтра будем принимать решение по вам. Вот и все."...

А прокуроры Офиса Генпрокурора, ведущие дело ОАСК, несмотря на разговор со своим начальником, незаконный запрет и незаконную попытку сорвать процессуальные действия, тем не менее, отказались подчиниться угрозам и проявили себя в данной ситуации достойно. Сорвать операцию руководству ОГП не удалось. В 8.00 совместно с прокурорами Специализированной антикоррупционной прокуратуры и сотрудниками НАБУ прокуроры выехали для вручения подозрения и обысков, операция была проведена. Однако произошла утечка информации. В офисах судей окружного админсуда и Государственной судебной администрации сейфы подозреваемых были полностью зачищены, в сейфе одного из судей осталась одна записка: "Пусто – значить пусто". Источник: https://censor.net.ua/r3212216

Запис і розшифровка:
© https://censor.net.ua/resonance/3212216/rukovodstvo_ofisa_genprokurora_pytalos_sorvat_operatsiyu_nab...
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
14.08.20 21:09 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972280
суддя Шевченківського районного суду м. Києва – Тетяна Левицька.

Сьогодні вона засудила до 40 годин громадських робіт колишнього бранця Кремля Олександра Кольченка за … нецензурні висловлювання (&#8252;) під час акції протесту під посольством Білорусі ввечері 10 серпня.

Так, ви все вірно прочитали – 40 годин громадських робіт за нецензурну лексику &#129318;&#8205;&#9792;&#65039;

При цьому суддя не пустила на засідання журналістів та відмовила адвокату Кольченка у виклику свідків події (https://bit.ly/3gOVQqV)

Це не перше скандальне рішення Тетяни Левицької: &#128073;у січні 2018 року Левицька засудила до 2 місяців СІЗО архітекторів Олександра Горбаня та Олексія Шемотюка за спробу підпалу дверей незаконного монастиря УПЦ МП поблизу руїн Десятинної церкви у Києві. Й це при тому, що будівля практично не постраждала, а прокуратура просила в суду м’якіший запобіжний захід (https://bit.ly/2XOChrk).

І найцікавіше: &#128073; ще у 2018 році ВККС, під час кваліфікаційного оцінювання, визнала суддю Левицьку такою, що не відповідає займаній посаді та підлягає звільненню.

У лютому цього року Вища рада правосуддя викликала суддю для розгляду рекомендації ВККС про звільнення Тетяни Левицької, проте жодного рішення члени ВРП так і не винесли, а тому суддя Левицька все ще продовжує здійснювати правосуддя та дивувати своїми рішеннями…

https://www.facebook.com/ProsudInfo/photos/a.1748817248727345/2739722176303509/
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
30.08.20 21:34 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972560
Журналістка Тетяна Герасимова підбила підсумки чотирьох років діяльності наших правоохоронних і судових органів у справі вбивства дівчинки у с. Лощинівка Одеської області.

Рівно чотири роки тому, в нічь з 26 на 27.08.2016 р. в селі Лощинівка Ізмаїльского району Одеської області було вбито 8-річну Ангеліну Моісеєнко. Звістка про те, що у вбивстві підозрюють місцевого жителя ромського походження 21-річного Михайла Чеботаря, спровокувала масові заворушення. Розлючений натовп громил житло, нищив майно жителів села – ромів. На щастя, люди не постраждали, бо всі ромські родини встигли напередодні погромів втекти. Вигнанці були змушені шукати житло в інших селах регіону та в Ізмаїлі, ніхто з них в Лощинівку не повернувся.

Слідство у справі Михайла Чеботаря було завершено в кінці грудня 2016 р., обвинувальний акт досі слухається в Приморському суді м. Одеса. Обвинувачений з 27 серпня 2016 р. перебуває за гратами.

За такий великий проміжок часу – чотири роки – ніхто так і не поніс покарання за трагічні події в Лощинівці.

Стаття про інквізиційні методи, ігнорування всіх зібраних доказів та встановлених обставин, ігнорування показань, зміни та суперечення показань експертів, про суперечливі дії суду під час судового розгляду

http://gidnist.org.ua/obvynuvachennia-mykhaila-chebotaria-u-vbyvstvi-dytyny-v-loshchynivtsi-rozumnyk...
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
01.09.20 16:31 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972579
Вища рада правосуддя ОДНОГОЛОСНО відмовилась відстороняти суддю Вовка з ОАСК.
Тобто людина, яка фігурує у двох розслідуваннях, пов'язаних з корупцією, продовжує бути головою Окружного адмінсуду Києва. А кампанію з дискредитації судової влади у нас організовує НАБУ. Не переплутайте.
SerB2 
сержант
С нами с 15.04.19
Посты: 100
04.09.20 15:40 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1972622
Міжнародні експерти визнали провал проведеної за часів Порошенка судової реформи

Link
Tester_1 
генералиссимус
Tester_1
Возраст: 47
: Kovel,Ukraine
С нами с 10.11.03
Посты: 13415
06.09.20 11:26 [Re: SerB2] Ukraine #1972645
хто насрав в штани зеленим - порошенко.
В доказ хуєпутало притягнув лінк з беніан. А чо не 1+1 ?
Давай уже рашатудей, ти ж хочеш
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
06.09.20 12:04 [Re: Tester_1] Ukraine #1972647
  • Tester_1 :

В доказ хуєпутало притягнув лінк з беніан.



Бениан?
Теперь я понял что не так с Униан в последнее время, заметил правда только за последний год
  2 из 5 <2345
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


5258 Просмотры
Реклама
636 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 636 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.174 seconds.   Total Queries: 80   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 17:26
Top